EN BG
> Сертификати
> Партньори

Красимир Дачев е Бизнесмен на България за 2019 година

2020-11-03

Красимир Дачев, Мажоритарен акционер и Председател на Съвета на директорите на „Свилоза“ АД и заместник председател на УС на БТПП е „Бизнесмен на България“ за 2019 година в осмото издание на конкурса, организиран от „Икономически живот“.

На церемония в София Дачев получи ордена „Бизнесмен на България“ от издателя на ИЖ Александър Александров, главен мениджър на Корпорация „Развитие“.

Останалите номинирани за голямата награда са Зоя Паунова, изпълнителен директор на АстраЗенека България и Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

Конкурсът определи лауреати и в още няколко категории.

„Млад бизнесмен на България 2019“ стана Емил Ивчев, собственик на Ivchev’s Garden. Призът за Проспериращ бизнес получи Николай Чернев, управител на Мусала Иншурънс Брокер.

В категорията „Лоялност и устойчивост по време на пандемия“ са отличени „Офис АДВ“ ООД, Rila Catering и ЕЙ СИ ЕС България (ТЕЦ ЕЙ СИ ЕС и ВяЕЦ „Свети Никола“).

„Онемях. Останах без думи. Благодаря на цялата гилдия, чийто каймак е тук днес“, заяви емоционално Красимир Дачев при получаване на ордена.