EN BG
> Сертификати
> Партньори

Успех на състезателя на СК СВИЛОЗА Тихомир Иванов при дебютното му участие на Летните Олимпийски игри 2016

2016-08-18

Ето какво сподели Тихомир Иванов, състезател Висок скок, след 10-то си място на ЛОИ 2016 в Рио:

"Благодаря на всички за подкрепата! За мене бе чест да се състезавам на Олимпийските Игри и да защитавам честта на България !!!! Радвам се, че успях да постигна изравнен личен резултат от 229 см в квалификацията и на финал като  за мене това е повече от добро представяне!

Големи благодарност дължа на Георги Гетов- човекът, който стои зад мене през всички тези часове на подготовка и най вече в сектора, за да ми казва, че съм готов и мога да се справя с всяка летва, която поставим!!!

Най-много благодарности дължа на клуба, за който се състезавам - 'Спортен Клуб Свилоза' Свищов и всички лица, които стоят зад името на "Свилоза". Благодаря също на Община Свищов и най вече на Г-н Красимир Дачев,който прави всичко това реално и възможно и благодарение на неговата подкрепа аз се чувствам винаги добре, не изпитвам липса от нищо и успяхме да достигнем до този голям форум подготвени по този начин и да представим България така достойно.

Благодаря !!!"


instagram takipçi, türk takipçi, ucuz takipçi - instagram takipçi al - İnstagram beğeni satın al - abone - Kaliteli İnstagram Takipçi - İnstagram izlenme, takipçi - güvenilir takipçi satın alma, İnstagram Takipçi - takipçi satın al - ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK - esigara - ucuz türk takipçi - bypass shell download - smok ipx80