EN BG
> Сертификати
> Партньори

Участие в Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в гр. Добрич

2016-08-19

За първа година  Свилоцел ЕАД ще вземе участие  в Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него” в гр. Добрич, като 24-то издание ще се проведе от 23 до 27 август 2016 година. Имаме удоволствие да представим на Вашето внимание нашите продукти ПН-98 и ПП-76 – почвени подобрители за неутрализиране на кисели почви. От представителите на Свилоцел ЕАД ще можете да получите информация за предлаганите продукти, правилното им приложение и предимствата им при употреба в земеделието.

Селското стопанство и всичко за него е утвърден форум на модерния бизнес в България, център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденции за развитие на селското стопанство в Европейския съюз, за обмен на информация, за установяване на контакти между производителите и науката. Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България.

Изложението  се организира от Добрички панаир АД в партньорство с Община гр. Добрич, Министерство на земеделието и храните и ДФ Земеделие.


instagram takipçi, türk takipçi, ucuz takipçi - instagram takipçi al - İnstagram beğeni satın al - abone - Kaliteli İnstagram Takipçi - İnstagram izlenme, takipçi - güvenilir takipçi satın alma, İnstagram Takipçi - takipçi satın al - ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK - esigara - ucuz türk takipçi - bypass shell download - smok ipx80